Termovízia FLIR SCOUT III 240 - 30Hz | IBO.sk
Super cena
Mega výkon

Termovízia FLIR SCOUT III 240 - 30Hz

Kategória: FLIR termovízie
Kód produktu: FL431-0008-31-00
Je nám to ľúto, ale predaj skončil.
  • Obnovovacia frekvencia až 30HZ
  • Ľahké a kompaktné telo
  • Vysoká výdrž batérie
  • Nový režim Graded fire 
  • Svetová jednotka v termovíziách 

Vážení zákazníci, v poslednom období sa na trhu objavili čínske napodobneniny termovízií, ktoré deklarujú 20Hz, avšak žiadna termovízia nemá obnovovacou frekvenciou 30Hz ako termovízia značky FLIR USA, ktorá je dodnes špičkou na trhu s termovíziami. Firma IBO Poľovník ponúka kvalitné a originálne termovízie FLIR. Prosíme našich ctených zákazníkov aby zvážili kúpu čínskych kópii nightpearlov a podobných čínskych napodobnenín, ktoré len nešťastne kopírujú svetovú jednotku na trhu FLIR. Termovízie FLIR sa radia medzi TOP kvalitu, ktorá sa podpisuje pod nekompromisnú kvalitu obrazu spracovania zariadenia, a výdržovou batérie. Ponúkame záručný aj pozáručný servis!!!

Termovízia FLIR Scout III 240

Sedíte na posede a myslíte si, že okolo vás žiadna zver nie je, lebo ju voľným okom nevidíte. Ale akonáhle sa pozriete naokolo seba cez termovíziu FLIR, či cez deň, alebo v noci, tak zistíte, že ste sa riadne mýlili. Budete sa čudovať, koľko kusov zveri sa okolo vás nachádza. Môžete sa prechádzať nerovným terénom mimo ideálnu trasu za súmraku, pred zotmením alebo aj za úplnej tmy a popri tom môžete objavovať nočné zvieratá, ktoré si ostatní členovia vašej skupiny nevšimli. Alebo môžete ľahšie a rýchlejšie objaviť miesto, kde sa nachádza postrelené zviera. Použite termovíziu FLIR SCOUT III 240, s ktorou vás neprekvapí ľahká hmla, dym alebo stopy prachu. Poľovnícku termovízu FLIR SCOUT III 240 tieto faktory nezastavia. Táto termovízna kamera vám umožní pozorovať voľne stojacu zver vo vysokej tráve alebo čiastočne ukrytú v kríkoch aj počas dňa.

Nová generácia SCOUT III

Nová generácia termovízií Flir z radu SCOUT ponúka oproti predchádzajúcej verzií vyššiu obnovovaciu frekvenciu a to až 30Hz. Vyššia obnovovacia frekvencia zabezpečí dokonale plynulý obraz, vyššiu ostrosť a zážitok z pozorovania. Obraz má tak plynulý chod a to aj pri použití 2 - násobného zoomu. 

Neprekonateľná cena

FLIR ako svetová jednotka na trhu termovízií nechce len priniesť na trh najvyspelejšiu termovíziu. V záujme spoločnosti FLIR je priniesť možnosť využitia termovízie čo najväčšiemu počtu užívateľov, ako len je to možné. To je dôvod, prečo FLIR Systems uvádza na trh FLIR Scout III sériu za bezkonkurenčnú cenu. Od teraz už si môže každý dovoliť termo nočné videnie. Cena už viac nebude prekážkou. Už sa viac pri pozorovaní nemusíte obmedzovať a využívať menej efektívne termovízne systémy. Užite si pozorovanie na poľovačke, alebo na prechádzke so špičkovou termovíziou FLIR SCOUT III.

Výborná detekčná vzdialenosť

Termovízia FLIR Scout III 240 sa môže pýšiť naozaj obdivuhodnou detekčnou vzdialenosťou. Pri človeku je to 320 m a pri vozidle dokonca až 900 m. Vo svojej kategórii tak patrí Scout III 240 do absolútnej špičky medzi termovíziami.

Neopísateľne ostré zábery

Termovízia FLIR Scout III je vybavená nechladeným, bezúdržbovým, mikrobolometrovým detektorom. Takže poskytuje ostré teplotné snímky vo dne ale aj v noci. Prezriete si ich v LCD hľadáčiku s rozlíšením 640x480 pixelov. Všetky termovízne kamery FLIR sú vybavené pokročilým vnútorným kamerovým softvérom, ktorý poskytuje ostrý obraz bez nutnosti ďalšej úpravy užívateľom. Termovízia FLIR vás jednoducho uchváti vo všetkých smeroch.

Graded Fire

Nová funkcia, ktorú nájdete vo všetkých modeloch z radu Scout III. Táto funkcia vyfarbí najteplejšie miesta na obrazovke žlto, pričom je možné regulovať intenzitu vyfarbenia.

InstAlert™

Všetky verzie FLIR Scout III sú vybavené unikátnym systémom zobrazovania InstAlert. Táto funkcia vyfarbí najteplejšie časti na snímke na červeno. Vďaka tomu je možné veľmi ľahko rozoznať ľudí alebo zvieratá.

LED osvetlenie

FLIR Scout III je vybavený LED svietidlom na prednej strane prístroja. Možno ho použiť na osvetlenie malého priestoru.

Odolné telo, nízka hmotnosť a ergonomický dizajn

FLIR Scout III sú kompaktné a extrémne odolné termovízie. Tieto termokamery sú ideálne pre každého, pretože ich môžete vziať so sebou kamkoľvek a použiť za všetkých okolností. Ergonomické a ľahko použiteľné, také sú termovízie zo série FLIR Scout III. Tieto termovízne kamery sú úplne ovládané len 4 tlačidlami na hornej strane prístrojov. Vhodne umiestnené tlačidlá sú priamo pod končekmi prstov vždy v dosahu. Určite oceníte aj nízku hmotnosť tohto termovízneho prístroja - iba 340g. Termovíziu môžete tak mať všade a stále pri sebe a ani o nej nebudete vedieť. Pretože nikdy neviete, kedy sa vám takýto šikovný pomocník môže hodiť.

Exklzívne u nás dostanete 10 ročnú záruku na mikrobolometer a 3 roky záruku na ostatné časti zariadenia (okrem batérie). 

Dlhá životnosť batérie

Termovízia FLIR Scout III je napájaná batériou typu Li-Ion s dlhou životnosťou, ktorá sa neprehrieva. Môže tak pracovať až 5 hodín bez prerušenia.

Technická špecifikácia:

Detektor (jadro): VOx Microbolometer 240 x 180 pixelov
Priemer objektívu: 13 mm
Zorné pole: 24° x 18°
Spektrálne pásmo: 7,5 - 13,5 mikrometrov
Zmrazenie obrazu: ÁNO
Digitálny zoom: NIE
Štartovací čas: pod 1,5 sekundy
Ostrenie: automatické
Dioptrická korekcia: +/- 2
USB port: aktualizácia softvéru / nabíjanie batérie
Zabudovaný hľadáčik: farebný LCD displej 640 x 480 pixelov
Polarita obrazu: teplá biela / teplá čierna / InstAlert
Obnovovacia frekvencia videa: < 30Hz NTSC
Tepelná citlivosť: < 50 mK @ f/1.0
Hmotnosť: 340 g
Rozmery: 172 x 59 x 62 mm
Napájanie: integrovaná Li-Ion batéria
Nabíjanie batérie: USB kábel, nabíjanie pomocou adaptéru alebo počítača
Výdrž batérie: 5 hodín (bežné pozorovanie)
Operačná teplota: od -20 °C do +50 °C
Vodeodolnosť: IP-67
Detekčná vzdialenosť postavy 1,8 x 0,5 m: 350 m
Detekčná vzdialenosť vozidla 4,0 x 1,5 m: 900 m

Obsah balenia:

  • USB kábel a sieťový adaptér
  • Pútko na zápästie
  • Nylonové puzdro
  • Návod v slovenskom jazyku

Recenzie produktu Termovízia FLIR SCOUT III 240 - 30Hz

Hore